мк / srp / sh / en
Produktet dhe Shërbime

Larja e qilimave

Njëra nga gjërat më të rëndësishme, ndoshta gjëja më e rëndësishme kurr do të bleni qilim persijan të punuar me dorë është mënyra se si e mirëmbani.

Është e njohur që qilimat janë të qëndrueshëm, lahen me ujë të ftohtë dhe detergjentë të dobët, megjithatë realiteti është më i komplikuar.

Persopolis ju mundëson pastrim profesional të qilimave persian. Nëse doni atë ta bëni vetë, aty mund të merrni udhëzimin për pastrim të qilimave persian në PDF format

downloadпреземи