мк / srp / sh / en
Produktet dhe Shërbime

Servisi i qilimave dhe qylymave

Persopolis ju ofron riparimin e qilimave tuaj të punuar me dorë në periudhë të caktuar të vitit, kur si mysafir në qytetin tuaj kemi mjeshtër për punë dore nga Irani, i cili bën korigjimin e qilimave të punuara me dorë.