мк / srp / sh / en
Produktet dhe Shërbime

Qilimat në kornizë (foto) – të bëra me dorë

Qilimat e vendosur në kornizë paraqesin foto artistike. Përpunimi i këtyre veprave artistike është më i komplikuar në procesin e përpunimit të qilimave, sepse, paraqesin foto të pastëra kristalore të bëra nga endja e tyre. Më shpesh kanë numër të madh nyjesh, mbi 1.000.000 në metër katror, që të fitohet fotografi cilësore.