мк / srp / sh / en
Produktet dhe Shërbime

Qylymat – të bëra me dorë

Ekzistojnë dyshime të mëdha në definimin e dallimin themelor në mes qilimave dhe qylymave. Ekzistojnë disa spjegime të ndryshme edhe atë

1. Qylymat e bëra me dorë janë gjithmonë nga lëkura, kurse ndnjëherë përmbajnë pamuk që shfrytëzohet për nuancat e bardha të qylymit

2. Qylymat për dallim nga qilimat nuk përpunohen me skica të gatshme, por dizajni dhe ngjyrat mvaren më shumë nga disponimi i mjeshtrit që i end.

3. Për dallim nga qilimat, qylymat përpunohen me teknikë të endjes së drejtë me dy grupe të peve nga lëkura ; i pari vertikalisht dhe i dyti, horizontalisht i vendosur

Persepolis ju ofron qylyma të ndryshëm të përpunuara me dorë për shtëpin tuaj.