мк / srp / sh / en
 

PËR NE

Të dhënat bazë (bazike)

Persepolis, është brend i grupacionit ENT FKK, e cila, përvec trgëtisë me materijale industriale mirret edhe me distribuim te qilimave persiane te bwra me dorw dhe me makina në teritorin e Ballkanit. Persepolis ka dy sallone promovuese, në Shkup dhe Beograd, derisa prodhimet tona mund të gjenden përmes distributoreve edhe në shtete tjera në rajon. Në treg, jemi prezent 20 vite dhe ofertën tonë e përbëjne qilimat persiane të bëra me dorë dhe me makina, qylyma, si dhe llambadar kristal.


Misioni

Misioni ynë është që tua bëjmë më të afërt dhe tu njoftojmë me artin e përpunimit me dorë të qilimave persian, dhe të bëjmë që këta vepra unikate të jenë të kapshme për ju.


Vizioni

Persepolis drejtohet nga vizioni që te mbetet furnizuesi kryesor i qilimave persian në Balkan, të fitojë tregje të reja dhe të jetë i njohur nga klintët dhe partnerët.


Vlerat

Vlerat tona janë:
- Përmbushja e nevojave dhe dëshirave të klientëve tanë
- Kënaqësi reciproke në bashkpunimin me partnerët tanë