мк / srp / sh / en
Производи и услуги

Перење на теписи

Една од најважните, можеби најважната работа откако ќе купите рачно изработен персиски тепих е начинот на кој го одржувате.

Познато е дека теписите се долготрајни, дека се перат со ладна вода и слаби детергенти, меѓутоа реалноста е многу посложена.

Персеполис ви нуди професионално чистење на персиски теписи. Доколку сепак сакате тоа да го направите самите тука можете да симнете упатство за чистење персиски теписи во PDF формат.

downloadпреземи