мк / srp / sh / en
Производи и услуги

Сервис за теписи и ќилими

Персеполис ви нуди поправка на вашите рачно изработени теписи во одреден период од годината кога како гостин во вашиот град имаме мајстор за рачна изработка од Иран кој врши корекции на рачно изработени теписи.