мк / srp / sh / en
Производи и услуги > Теписи - рачна изработка

Инфо

Персиските теписи со текот на времето го добиле својот имиџ баш заради рачната изработка и перфектниот квалитет. Самата изработка на тепихот во многу делува на неговата вредност вклучувајќи ги материјалите од кои е напрaвен, боите кои се употребен, значењето кое го имаат мотивите и боите, самиот град или географски реон во кој тепихот е изработен итн.